Nieuwe Netwerken

Het is vanzelfsprekend dat beheerders van kerkgebouwen met vernieuwing bezig zijn. Er zijn veel symposia die gaan over hoe dat moet. De Kerkvernieuwers richten zich met hun eerste symposium op het verbinden van nieuwe netwerken. Omdat innovatie gaat over het opzoeken van verbindingen die op het eerste oog niet voor de hand liggen.

Om dit te faciliteren hebben wij een uiteenlopend programma opgesteld waarbij er diverse mogelijkheden zijn om elkaar te ontmoeten en inspireren. In de aankomende weken sturen wij een email waarin u als deelnemer nogmaals gevraagd wordt uw aanwezigheid te bevestigen en een keuze te maken uit de verschillende programma onderdelen (wegens de coronamaatregelen kan dit helaas niet op de dag zelf). Uitgebreide omschrijving van de verschillende programma-onderdelen vind u hier


 

--------------------

OCHTEND

09:00 - 10:00: Inloop met koffie en thee

10:00 - 10:30: Opening Nieuwe Netwerken (plenair)

10:30 - 12:30 : Inspiratiemarkt, locatiebezoek Sint Walburgisbasiliek, casusbesprekingen en blind-speeddates.
 

LUNCH
 

12:30 - 13:15: Lunch
 

MIDDAG
 

13:15 - 13:45: Talkshow (plenair)

13:45 - 15:45: Meet the experts, casusbesprekingen ronde 2, durft-te-vragen-sessie, locatiebezoek Sint Walburgisbasiliek.

15:45 - 16:00: Afsluiting Nieuwe netwerken (plenair)
16:00 - 17:00: Borrel

17:00: Einde

DOORLOPEND

Podcast duo interviews, video interviews 'In de Lift'.

--------------------

Corona maatregelen

Het evenement is ingericht om aan de Corona-richtlijnen van het RIVM te voldoen: dat wil zeggen dat iedereen 1.5m afstand dient te houden van elkaar en er maximaal 100 personen toegelaten zullen zijn in de Eusebiuskerk.

 

Verder zorgen wij dat de verkeersstromen bij de verschillende programma-onderdelen goed gescheiden worden gehouden. U wordt als deelnemer verder verzocht thuis te blijven als u of een persoon binnen uw huishouden klachten ervaart. Klachten die kunnen wijzen op corona zijn neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, plotseling verlies van reuk of smaak, verhoging, koorts en benauwdheid.