Programma 3 oktober - Eusebiuskerk Arnhem

Voor het symposium Nieuwe Netwerken hebben wij een uiteenlopend programma opgesteld waarbij er diverse mogelijkheden zijn om elkaar te ontmoeten en inspireren. Onderstaand programma geeft u de ruimte de mee te doen aan verschillende workshops, expertsessies en casusbesprekingen door u vooraf in te schrijven. Op de dag zelf is er nog de mogelijkheid om aan te schuiven bij podcastgesprekken, om een rondje te wandelen op onze inspiratiemarkt, of om even rustig de tijd te nemen om alle indrukken van de dag te verwerken met een kop koffie.

In het blokkenschema ziet u hoe de verschillende onderdelen en hun rondes zijn gepland, qua tijd en locatie. U bent vrij om u in te schrijven voor een combinatie van verschillende onderdelen die niet tegelijkertijd plaatsvinden. In onderstaande tekst kunt u doorklikken naar de inhoud van de programmaonderdelen, zodat u een idee heeft waarvoor u zich inschrijft. 

Kerkvernieuwers%20blokkenschema-page-001

Klik op de verschillende onderdelen voor meer uitleg over de verschillende programma-onderdelen waarvoor u zich van te voren in dient te schrijven:

NB: niet ieder uur van de dag hoeft gevuld te zijn met een programmaonderdeel, de keuze is aan u.