WeMeet in de Kerk

WeMeet is een social for profit startup voor de verhuur van maatschappelijk en religieus vastgoed naar een idee van oprichtster Sandra Chedi.

 

Nederland telt heel veel mooie locaties met een publiek karakter. Locaties die we met z’n allen koesteren, financieren en graag willen behouden. Deze locaties worden vaak niet optimaal benut, deels omdat de buitenwacht niet weet dat ze er welkom zijn. Ook is er meestal geen inzicht in de beschikbaarheid van ruimten en het maken van een boeking is omslachtig. Dit alles zorgt ervoor dat kerkgebouwen vaak worden overgeslagen in de zoektocht naar een geschikte locatie vor vergaderingen en bijeenkomsten. En dat is jammer; veel kerken kunnen de extra inkomsten immers goed gebruiken. 

 

WeMeet is een geautomatiseerd platform dat het verhuren van je kerk of ander monument heel makkelijk maakt. Je locatie, inclusief verschillende ruimten die beschikbaar zijn voor verhuur kan je makkelijk aanbieden via de website. Je hebt snel contact met je huurders en er wordt automatisch een factuur gestuurd. Hierdoor worden jouw locaties vindbaar voor de huurders en zorg  je er voor dat jouw ruimten optimaal benut worden.

René Bakker

Mede-oprichter WeMeet

020 - 2044544

communicatie@wemeet.nl

Voor wie?

Kerken gedijen goed wanneer mensen elkaar in het gebouw ontmoeten. Meestal zijn buiten de kerkzaal zelf een of twee ruimten geschikt voor verhuur. Vanwege de ruimte zelf en de doorgaans redelijke prijzen kun je zelfs in de huidige Corona tijd toch ontmoetingen op gepaste afstand van elkaar blijven houden.

Wil je meer weten over dit project? Neem dan gerust contact op:

"WeMeet moedigt mensen aan om elkaar persoonlijk te blijven ontmoeten op 1,5 meter. Voor ons is dat het belangrijkste wat er is."  

Doelstelling

Het faciliteren van extra inkomsten voor kerken door het huren en verhuren van ruimten in kerkgebouwen snel en gemakkelijk maken.